Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

VINTERFRAKK I SAUESKINN. (Mint !!!).

VINTERFRAKK I SAUESKINN. Sydd i grå-hvit skinn utvendig. Med hvite sømmer. Kraven er i grønn uniformsstoff. Bak i nakken er det en hette og den sitter fast med en hempe med knapp. Med metallhempe i halsen, for å kneppe kraven igjen. I fronten tre knapper produsert i tre. Med to innvendige lommer nede på hver side. Nede ved armene 2 store mørkeblå knapper i glass og med strammehempe i lær. Innvendig med hvit saueskinn og med innerfòret til lommene.

Frakken er i god størrelse.

Se sort/hvit krigsbilder, hvor soldater som bærer samme type vinterfrakker.

Det er helt utrolig hvor strøken denne frakken er. At den har "overlevd" i så fin stand som denne, er ganske unikt. Ser nesten ut som om den ble sydd i går :-)

 

- Denne vinterfrakken kjøpte jeg for over 5 år siden av en kar fra Larvik. Hans far hadde tatt frakken i frigjøringsdagene og frakken har bare hengt i en klesskap siden den gang.


Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.