Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Modell 1936/43 Gebirgsjäger jakke.

Modell 1936/43 Gebirgsjäger jakke.

Dette er en meget interessant jakke som stammer fra Norge. Det er en modell 1943 jakke men som har blitt sydd som en modell 1936 jakke med mørkegrønn krave og modell 1936 effekter. Dette er noe man ser til stadighet. På lommen påsydd doble hvite hemper til en utmerkelse og under lommen påsydd doble hvite hemper til en utmerkelse og over lommen doble hvite hemper til en båndspenne med 3 eller 4 bånd pga. avstanden mellom hempene.

Innvendig på siden er jakken stemplet med 5-bokstavs koden og St.44 (Stettin 1944). På grunn av at jakken er sydd sent på krigen så er jakken tykk og lodden i stoffet og ikke glatt-slitt.

Jakken har fått noen av effektene påsydd hos skredder.

Størrelse ca. 48.

 

 

- Stammer fra ett dødsbo i Buskerud.

 

Varenr.: 16
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.