Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

Luftwaffe Waffenrock for en Hauptmann i Flakartillerie. (L.B.A.(S).39.).

Luftwaffe Waffenrock for en Hauptmann i Flakartillerie. 4-taschen rock. Sydd i Luftwaffe-blå uniformsstoff. Ikke en skreddersydd jakke men en offisiell jakke som er L.B.A. stemplet. Rundt kraven påsydd en tvinnet sølvsnor. Med maskinpåsydde kravespeil for Hauptmann der Flakartillerie. Med nedsydde skulderklaffer. Begge med to pips i gull. Med håndpåsydd brystørn. Denne er håndbrodert. Denne har noe korr. på vingene. Alle knappene er like og original påsydde. På lommen en hempe til ett merke og der satt FLAK merke, men sønnen beholdt det.

Innvendig med grå bomullsfòr også i armene. Med stropper til beltekroker maskinpåsydd. På innerlommen stemplet L.B.A.(S).39. Over innerlommen stemplet med produsenten C.W.LEUX I Am. og under målene. Over stemplet W  633  40. Under med D-ring oppheng, for å feste til dolk eller sverd. Med lomme til enkeltmannspakke. Helt nede påsydd forsterkning på fòret.

God størrelse 50/52.

Denne uniformsjakken er 100 % urørt og har en nydelig brukt patina uten rifter eller mølhull !!!

 

- Denne jakken ble nylig kjøpt på en auksjon i Tyskland. Jakken stammer fra ett dødsbo fra en by som heter Bad Mergentheim. Byen ligger nord for Stuttgart.

 

 

Weitze har en ganske lik jakke (men ikke så fin som denne), til salg for Euro. 1400,- = NOK 16.000,-.

 

Luftwaffe Waffenrock für einen Hauptmann der Flakartillerie - Luftwaffe 1933 - 1945 - Uniformen III. Reich & 2. Weltkrieg - Militaria / Helmut Weitze

 

Varenr.: 22
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 13000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.