Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler og uniformseffekter i stoff, båndspenner etc.

Samling tyske skulderklaffer - 5 par og 13 single. (23 stk.).

Samling tyske skulderklaffer - 5 par og 13 single.

 

LUFTWAFFE: Par Unteroffizier i Nachtrichten. Til å sy ned. Pene. Par mannschaft i Flak. Med tunge. Strøkne. 4 single mannschaft til Oberfeldwebel. Alle med tunge under. Mulig den ene for Unteroffiziere kan være Hermann Göring division eller SS-Unterscharführer - se bilder.

 

WEHRMACHT: Par Feldwebel i Sänität. Har hatt pips. Til å sy ned. Pene. Par Leutnant i Heeres Verwaltung. Til å sy ned. I bruksstand. 3 single Unteroffiziere til Feldwebel. Infanteri, Signal, Sanität. Alle med tunge under. En har ett møllhull ellers er de meget pene. 4 single offiserer. Leutnant og Oberleutnant. 2 med tunge under. Infanterie, Artillerie og Heeres Verwaltung.

 

KRIEGSMARINE: Single for Leutnant. Til å sy ned.

 

DIVERSE: Par Oberleutnant fra 1 v.k.

 

- Selges samlet.

 

Varenr.: 48
Vekt: 0.224 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.