Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler, uniformeffekter i stoff, unterlagen, etc.

NORSK ANHENG I SØLV. Norwegen Weihnachten 1940. (925 S N.M.).

NORSK ANHENG I SØLV. Dette er ett stort håndlaget anheng i ekte sølv og måler 4,2 cm. i diameter og den veier hele 22 gram.

Foran håndarbeidet med en hel masse detaljer og som bakgrunn og rundt de fire rundingene sort emalje. Det må ha tatt lang tid å lage dette anhenget. Produsenten har jeg sett mange ganger samt N.M. stemplingen men jeg husker ikke produsenten i farta. 925 S stemplet foran produsentens stempel.

Så er det inngravert Norwegen Weihnachten 1940.

 

- En morsom sak og en kuriositet !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.220 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.420 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.