Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / TAPPER OG TRO beltespenner.

TAPPER OG TRO beltespenner. (Beltelærene).

Måten TAPPER & TRO beltespennene er produsert på, med kort avstand mellom spennen og festet som skal trees gjennom beltelæret - så er det kun beltelær som er tynnere eller som ikke har den påsydde justerings-flappen bak, som passer på en TAPPER & TRO beltespenne. Standard tyske beltelær med justerings-flapp, passer ikke på beltespennen. Etter 1943 var det rasjonering på lær og læret ble litt tynnere også ble justerings-flappen som sitter på beltelæret fjernet. Det er slike beltelær som passer til TAPPER & TRO beltespennene.

Så alle type tyske beltelær som er litt tynnere i læret, ble brukt på disse beltespennene.

Det ble også produsert ett litt tynnere mørkebrunt norsk beltelær.

På bildene her ser man tydelig elever fra Hirdens Skoler bruke tyske beltelær, men med tynnere lær for at beltespennene skal passe på beltelæret.

På bildene og spesielt på det aller siste bildet, så ser man tydelig at det er TAPPER & TRO beltespenner som er i bruk !!!

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.