Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Statistroller i krigsfilmer.

Statistroller.

Dereks Militaria ønsker å bidra med assistanse til produsenter og produksjonsteam som trenger bistand til det meste innen krigen i Norge i perioden 9. april 1940 til like etter frigjøringen. Dereks Militaria har kontakt med seriøse statister som tidligere har vært med i illustrasjonsfotografier til historiemagasin og som statister i storfilmene ”Max Manus” og ”Age of Heroes” og TV-dokumentaren om Johannes "Gulosten" Andersen. De kan stille opp i skreddersydde tidsriktige uniformer der all insignia og gradsbruk er helt korrekt. Vi ønsker med dette å sette sammen uniformsett som er 100% identiske med det som ble brukt under krigsårene, og at detaljene bidrar til å gi en god helhet der intet overlates til tilfeldighetene.

Våre statister har ett utvalg av skreddersydde uniformer, både tyske og allierte samt sivile klesplagg. Noen av uniformene vi bruker er avbildet. 

 

Statistansvarlig
Derek Schei
 
Telefon mobil: 90791400
E-post: derek@dereksmilitaria.no
 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.