Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Statistroller i krigsfilmer.

Statister i storfilmen "Age of Heroes".

"Dereks Militaria" har hjulpet til med å skaffe til veie 3 statister til storfilmen "Age of Heroes" om nr. 30 Commandoes som bl.a. ble droppet over Norge. Følgende skuespillere er med i filmen: Sean Bean, Danny Dyer, Aksel Hennie, Christian Rubeck m.fl. Filmen vil vises på norske kinoer i 2011 og kommer i juni ut på DVD og Blue Ray.
Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.