Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Statistroller i krigsfilmer.

Dereks Militaria bistår ved dokumentaren "VALLØ 1945 - det siste bombeangrepet".

Forretningen har bidratt med utlån av tyske uniformer, plomberte mauser K-98`er og feltutstyr.

De første opptakene startet i Fredrikstad i juli 2020. Der har de store og gamle oljetanker, lik de som stod på Vallø under krigen. Vi brukte en hel dag på Esso med mange gode opptak.

På sensommeren samme år, ble det gjort opptak på Husvik ved Vallø. Som tysk soldat med gevær, så ble en nabo litt bekymret og ringte politiet. Da de forstod vi gjorde ett filmopptak, smilte de bare og vi fikk fortsette. Det siste bildet viser tysk Wehrmacht soldat omkranset av politiet, som viser sin støtte til dokumentar-prosjektet :-)

 

Varenr.: 11
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.