Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Statistroller i krigsfilmer.

Dereks Militaria bidrar med Britiske uniformer til TV-dokumentar.

EkkoFilm i Trondheim i sammarbeid med Gammaglimt AS skal i morgen lørdag 13. november 2010 lage en rekonstruksjonsscene om en hendelse som skjedde i Molde helt i begynnelsen av krigen. Her skal det kles opp en Britisk tropp og Dereks Militaira har hjulpet til med å skaffe til veie 4 komplette Britiske uniformer med webb utstyr. Det er originale saker fra 2 v.k. som vil bli brukt i dokumentaren.

Varenr.: 07
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.