Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

SS-DØDSBRIKKE: Estn. SS Frw.-Brig. (Estisk).

SS-DØDSBRIKKE: Estn. SS Frw.-Brig. I mørk sink. Stemplet Estn. SS Frw.-Brig. + soldatnummer 1972.

Dødsbrikken er i pen stand men har en reparasjon.

  

Funnet i Sinimäe.

 

- Jeg har de siste 25 år kjøpt tyske etterlatenskaper, funnet på slagfelten i Narva. Funnet av mine mangeårige russiske venner og metallsøkerentusiaster, hvorav flere knyttet til en historisk forening som søker etter falne soldater og registrerer disse. De søker også etter bomber og granater og sørger for at de blir uskadeliggjort.

Jeg har ryddet opp i min samling med dødsbrikker og legger ut 11 stykker for salg.

Disse er hovedsakelig funnet løse på slagfelten, etter at de tyske og deres allierte soldater har blitt tatt til fange og dødsbrikkene deres ble bare kastet av russerne.

For en hel SS dødsbrikke har de i alle år forlangt av meg Euro. 200,-.

Nå som mesteparten av disse har blitt funnet, forlanger de Euro. 250,- pr. brikke. (når de en sjelden gang finner en).

 

Varenr.: 14
Vekt: 0.140 kg
Høyde: 0.500 cm
Bredde: 0.700 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1100.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.