Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

Samling aluminiumsdeler fra Narva slagfelten.

Det har blitt lagt ut for salg en kjempesamling tyske feltflasker, korker, lokk og kokekar. Samlingen er funnet over de siste 40 år oppå skogbunnen eller i jorden. Aluminiumsdelene har tilhørt tyske soldater som enten har blitt mistet, kastet eller forlagt på slagfelten. Så når det er snakk om de "myke" objektene i aluminium som kokekar og feltflasker så har de fleste splintskader eller så har de blitt vridd pga. granatdetonasjoner. - Så her har dere en av de siste muligheter til å kjøpe noen saker som stammer fra en av de overstående kampplasser. For de som ennå ikke har vært og besøkt Narva så har dere en gyllen mulighet å kjøpe en "suvenir" fra en av de hardeste slagfelter under den andre verdenskrig, hvor det var flere hundre nordmenn og kjempet !!!
Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.