Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

RUSSISK HJELM modell 1939. (Funnet ved Auvere).

RUSSISK HJELM modell 1939. Hjelmen har mye av den originale grønne malingen intakt. Innvendig med begge festene til hakereimen og bak i hjelmen feste til innmaten (dette festet har røket).

Det er mer sjeldent å finne en russisk hjelm på slagfelten, for de ble tatt med av de russiske soldatene. De tyske hjelmene ble bare liggende etter ett slag.

Og mange russiske hjelmer i samlinger i Norge, er fra 1950-tallet og ikke krigsproduserte hjelmer som denne.

 

- Denne hjelmen ble funnet av mine russiske detektor-venner i fjor, ved Auvere.

 

Varenr.: 08
Vekt: 1.158 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.