Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

Wehrmacht, Polizei og Luftwaffe beltespenner + lær. (Funnet i Narva).

POLIZEI BELTE MED SPENNE. Beltespennen er produsert i jern. Det er rustskader på spennen men tekst og hakekors synes bra. Beltelæret er mykt og fint (blitt smurt) men har en liten sprekk på den ene enden også mangler selve hempen å feste spennen til. På den andre enden av beltelæret stemplet med lengden 95.

- Dette beltet ble funnet på slagfelten i Toila våren 2019. Ganske så bra at beltelæret har klart seg så bra etter over 70 år i jorden.

 

 

WEHRMACHT BELTESPENNE. Beltespennen er produsert i grønnlakkert jern. Man ser Riksørnen med hakekors og teksten GOTT MITT UNS.

 - Funnet på slagfelten ved Toila våren 2019.

 

 

LUFTWAFFE BELTESPENNE. Beltespennen er i jern. Den er rusten men man kan se kransen med tekst og midtpartiet og spesielt bak hvor man ser den ovale kransen. På midten ett hull etter en granatsplint.

 - Funnet med dypgående metallsøker ved Sinimäe i 2016. 

 

Varenr.: 18
Vekt: 0.261 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.