Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

Modell 1940 SS hjelm med mye rester av hjelmtrekket. (Funnet ved Hiiemetsa).

Modell 1940 SS hjelm. Hjelmen har sjelden mye av den originale grønne malingen intakt. På siden SS dekal. Hjelmen har vært overmalt senere under krigen men malingen har løsnet litt over dekalet. Så det er fortsatt maling over dekalet. Man kan se noe av sølvet og den sorte kanten rundt og en del av den høyre SS runen. Det sitter fortsatt 3 SS klips nede på hjelmen etter hjelmtrekk. De sitter fast på hjelmkanten. Klipsene er av aluminium. Over mye av hjelmen sitter det fortsatt en del av hjelmtrekkets camo. stoff (se nærbilder). Dette er sjeldent men grunnen er at hjelmen ble funnet i ett myrområde og har blitt preservert. Derfor er hjelmen i så bra stand med maling og mye av hjelmtrekk-stoffet intakt. Innvendig kan man skimte ET 64 stemplingen på siden.

 

- Slike SS hjelmer som dette er det over 5 år siden metalldetektor gutta i Narva har funnet.

 

 

- Denne hjelmen ble funnet av mine russiske detektor-venner i 2010. Den ble funnet på slagfelten (da det enda var SS hjelmer å finne. Nå finner de ikke SS hjelmer i det hele tatt). Funnet ved "SS-Regiment Nederlands" posisjoner - Hiiemetsaa, vest for Narva by i Estland.

Jeg har hatt denne hjelmen i min egen samling siden dengang.

 

Varenr.: 03
Vekt: 1.078 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4550.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.