Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

Modell 1940 SS hjelm. (Funnet ved Hiiemetsa).

Modell 1940 SS hjelm. Hjelmen har mye av den originale grønne malingen intakt. Hjelmen har splintskader oppå og nede på den ene siden, etter granatdetonasjon. Denne hjelmen har aldri hatt SS dekal men har fortsatt 2 SS klips etter hjelmtrekk. De sitter fast på hjelmkanten. Innvendig komplett med aluminiums-ringen og alle tre naglene er til stede. Innvendig er det noe leire-sand. Noen små biter av læret er til stede.

 

- Denne hjelmen ble funnet av mine russiske detektor-venner, oktober 2016. Den ble funnet på slagfelten. Ved "SS-Regiment Nederlands" posisjoner - Hiiemetsa, vest for Narva by i Estland.

 

- Solgt i 2018.

 

Varenr.: 04
Vekt: 1.544 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.