Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

MODELL 1935 WEHRMACHT HJELM. (Funnet ved Mymmasare).

MODELL 1935 WEHRMACHT HJELM. Hjelmen har en del av den originale grønne malingen intakt. Man ser tydelig Wehrmacht dekalet på siden. Med vinger og det hele. Innvendig komplett med aluminiums-ringen og alle tre naglene er til stede. Noen små biter av læret er også til stede. Bak i nakken rester av eierens navn skrevet med hvit maling.

Slike hjelmer som dette finner de nesten ikke lenger i Narva skogene. Det er rett og slett ut-søket for å si det slik...

 

- Denne hjelmen ble funnet i år av mine detektor-venner fra Narva, ved Mymmasare - Bunker strasse.

Selv fant jeg der i 2006 med min White`s metallsøker, en tyske hjelm.

 

Varenr.: 06
Vekt: 1.318 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2100.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.