Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

KOKEKAR LOKK LAGET SOM SIL. 1936. (Funnet ved Hiiemetsa).

KOKEKAR LOKK LAGET SOM SIL. Stemplet på lokket med produsenten ESB 36. Med noe av den originale Wehrmacht-grønne malingen inntakt. Soldaten har jobbet med å slå hull i lokket med en syl for å laget lokket til å kunne brukes som en sil eller døslagg. INTERESSANT. - Dette kokekaret er funnet ved Hiiemetsa, et skogsområde hvor "Regiment Nederland" hadde stillinger med over 2000 mann sommeren 1944.
Varenr.: 84
Vekt: 0.980 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 250.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.