Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske dødsbrikker.

WH-DØDSBRIKKE: 4. I. E. B. 301. (Nettopp funnet ved Ahme-Ihvi. Estland).

WH-DØDSBRIKKE: 4. I. E. B. 301. Tidlig utgave produsert i aluminium. Stemplet med blodgruppen A og med lavt soldatnummer 161.

Dødsbrikken er i meget pen stand.

 

- Denne dødsbrikken ble funnet av mine russiske metallsøker-venner, mandag 3. juli 2023 ved en dumping plass ved ett stort tysk feltsykehus i nærheten av Ahme-Ihvi (russisk oversatt) i Estland.

 

 

Infanterie-Ersatz-Bataillon 301 - Lexikon der Wehrmacht (lexikon-der-wehrmacht.de)


Se link under til en handler i England som har ett stort utvalg av tyske dødsbrikker. De halve ligger hovedsakelig på mellom kr. 250,- - 300,-.

 

Dog Tags – The Militaria Shop

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.600 kg
Høyde: 0.500 cm
Bredde: 0.700 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.