Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske dødsbrikker.

SAMLING 68 HALVE OG HELE DØDSBRIKKER.

For ca. 25 år siden kjøpte jeg en stor samling med rundt hundre halve dødsbrikker (også noen hele). Jeg kjøpte de av en estisk samler og metallsøker entusiast. Her er det dødsbrikker han selv har funnet på slagfelten i Estland og dødsbrikker han har kjøpt av andre russere som har funnet dødsbrikker i og ved Narva.

Noen produsert i aluminium, andre i stål og andre produsert i sink.

Dødsbrikkene er ikke renset eller vasket av meg og er slik jeg fikk kjøpt de. Men ved å smøre de inn med hvit vaselin eller våpenolje, eller pusse de med 0.00 fint stålull, så vil mange av de bli penere. Men dette er det opp til kjøper å gjøre.

Noen av dødsbrikkene er nok ganske sjeldne og stammer fra mindre enheter.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.