Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Russiske medaljer.

Order of the Red Banner. Omgjort 1 modell. 1944. (224915).

Order of the Red Banner - "Orden av den røde fane". Ordenen er produsert i sølv og har farget emalje på forsiden. Strøken i emaljen uten skader. På baksiden stemplet med produsenten Monetny Dvor og utdelingsnummer 224915. Med bånd som er byttet ett stykke etter krigen. Dette er opprinnelig en 1. modell som har hatt skruefeste i midten. Denne er fjernet og ordenen er påsatt bånd.

 

Høyde: 46 cm.

Bredde: 38 cm.

Vekt: 30 gram.

 

Se linken under. Ordenen er lagt ut på WAF for sjekk og det er en original 1. modell med skrue, som er konvertert til å henge i bånd. I senter bak ser man rester etter skruefeste. Denne Røde fanes orden er produsert i 1944.

 

Order of the Red Banner opinion. - Wehrmacht-Awards.com Militaria Forums

 

 

Se linken under. Samme orden og med utdelingsnummer veldig nær denne og prisen er £ 395,- (kr. 4800,-). Også er det ikke en 1. modell som er konvert som min er !!!

 

Russia – Soviet: A Long Service Order of the Red Banner awarded to Guards Major of Engineering Corps Makar Sergeevich Shamkov, a Weapons Systems Engineer, 1st Guards ‘Viborg’ Red Banner Fighter Aviation Division, Baltic Fleet Naval Aviation, who had earli | London Medal Company (london-medals.co.uk)

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.300 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.