Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

TAMPERE MILITARY MARKET. (18.2. 2024).

TAMPERE MILITARY MARKET. Det var mange utstillere på messen og ved åpningen kl. 10 var alle bord i bruk. Ingen norske handlere var til stede men flere svenske handlere var på messen. Også handlere fra Estland (russere).

Det var ett meget bra utvalg av finske medaljer, kniver og bajonetter, våpen og feltutstyr. Det var også mange gode finske uniformer fra vinterkrigen.

Flere utstillere hadde tyske medaljer og merker og tyske dolker. Men lite med tyske uniformer og hodeplagg.

 

Det var ett stort publikum og handelen var upåklagelig.

 

Mange utstillere bodde på hotellet og vi ble kjent med flere av dem. Maten og drikken smakte utmerket.

 

Varenr.: 990
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.