Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

PÅ 3 ANTIKKMESSER I PROVANCE.

Her følger noen bilder fra vårt opphold i Marseille i sør-Frankrike. 2 ganger i året er det 3 messer fra søndag til tirsdag. Jeg reiste sammen med 3 butikkinnhavere fra Tallinn i Estland. De var kun på jakt etter antikviteter mens jeg var på jakt etter militaria. Utvalget av utstillingsdukker fra 1930-40 tallet var helt utrolig og prisene lå kun på 1500,- Her hjemme har jeg kjøpt slike til min egen samling for opp til 8000,-.  Det var lite å finne på disse messene men jeg fikk kjøpt en fin og original SS offiser belte samt noen andre fine objekter som blir lagt ut for salg uken som kommer. Været holdt 15 grader og den siste dagen vi var der krøp barometeret opp til 20 tallet. Utvalget av rødvin i Frankrike er magnifique.
Varenr.: 09
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.