Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

MEGET VELLYKKET VÅPENHISTORISK MESSE PÅ KONGSBERG SØNDAG 25. MAI.

Igår søndag ble den første våpenhistoriske samlermessen på Kongsberg avhold. Messen var meget godt besøkt og det var til tider kaos i lokalene. De fleste var enige om at messen var en suksess. Det ble omsatt mye fine samleobjekter. Alt fra norske Kongsberg våpen og blankvåpen til norske og tysk samleobjekter av alle slag. Dereks Militaria solgte bra og vi fikk kjøpt endel fine saker som blir lagt ut for salg de kommende dagene. Personlig fikk jeg kjøpt til egen samlingen en NS Politi høylue og NS Politi ridebukse. Så med dette vil jeg bare si til samlere at dere må holde av den siste helgen i mai 2009.
Varenr.: 15
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.