Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

KURTNA MARKEDET 5. oktober 2008.

KURTNA MARKEDET 5. oktober 2008. Årets høstmarkedet var meget velykket både for kjøpere og selgere. Men for min del ble jeg litt skuffet da en selger fra Riga som lovet meg en strøken restaurert Panzerschreck, ikke dukket opp. Men jeg fikk kjøpt en samling tyske betong-miner, 2 Panzer-miner og flere fine stavhåndgranater. Og en hel masse annet som blir lagt ut for salg førskommende fredag. - Ellers så viser bildene mine russiske venner på et utested, noen estiske venner på Kurtna markedet og "snap-shots" fra dagen.
Varenr.: 20
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.