Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

KARTMAPPEN TIL SS-SturmbannFührer EGIL HOEL. 1943.

KARTMAPPEN TIL SS-SturmbannFührer EGIL HOEL. Denne kartmappen ble kjøpt på QXL i 2008. Selger fikk tak i den helt tilfeldig og ante ingenting om navnet innvendig skrevet under lokket. Kartmappen ble så solgt til en samlerkollega av meg. Etter å ha studert teksten som er skrevet under lokket med blå blekk, slitasjen etter blyantene som har slitt ned teksten enkelte plasser og at SS-Untersturmführer Torgeir Lofthus har en 100 % identisk kartmappe, så har vi kommet frem til at denne kartmappen har tilhørt Egil Hoel og at teksten under lokket er autentisk. Det var kun han og Arthur Quist som ble SS-Obersturmbannfürer i Waffen-SS. (Oberstleutnant). Kartmappen er produsert i 1943 og stemplet ned i læret med 3-bokstavs koden.
Varenr.: 48
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.