Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

GSSN EFFEKTER KJØPT HOS KIRKENS BYMISJON.

Idag 12. august fikk jeg kjøpt disse effektene. De ble for endel år siden kjøpt av en eldre samler, fra Kirkens Bymisjon sitt utsalg i Stavanger eller rett utenfor. De hadde fått inn en Germanske SS Norge uniform, Rikshird uniform, Kystartilleri båtlue og en Politi battlejakke. Disse 4 plaggene ble strippet og effektene ble tatt vare på som souvenirer. De lå lenge i en skuff på Kirkens Bymisjon før denne samlere fikk nyss om de og kjøpte effektene. Han hadde de i noen år før de til slutt ble kjøpt av meg. (GSSN effektene skal jeg selv beholde).  Så det finnes ennå ting der ute.
Varenr.: 17
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.