Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

ENNÅ FINNES DET TING DER UTE. 2.

Jeg ble den 5. mars 2008 kontaktet av en kar fra Fredrikstad. Han hadde funnet min web-side ved et søk på nettet. Etter hans far som var offiser før krigen, så hadde han en masse medaljer, merker og nåler. Han kjempet også mot tyskerne i april 1940. Offiseren ble fengslet i 1942 og sendt til Stuffhof KZ-leiren i Tyskland. Han satt fange der i 3 år og slapp ut i mai 1945. På vei hjem til Norge via buss, tog og gange så tok han vare på en mengde tyske medaljer, merker og nåler som han fant her og der. Da han endelig kom hjem til Norge kom han med i Milorg i 1945 og tok han vare på endel Milorg nåler og andre merker han kom over. Dette ble fortalt meg av sønnen idag den 11. mars og jeg fikk også kjøpt alle de norske ferdighetsmerkene etter faren. Alle disse objektene har familien sittet på i over 60 år. Jeg kommer til å legge ut endel av dette for salg de kommende dagene. Noe beholder jeg selv. Bildene som jeg viser i denne beretningen ble sendt meg av sønnen med unntak av de to siste bildene jeg selv har tatt.

- Konklusjon - det er fortsatt mye der ute !!!

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.