Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

ENNÅ FINNES DET TING DER UTE. 1.

Jeg var så heldig og ble kontaktet av familien til en frontkjemper igår mars 2008. Litt historie: Hans far var født i Finland og når norske gutter ble oppfordret til å kjempe sammens med finnene mot russern i vinterkrigen så meldte sønnen seg. Han fikk medalje med diplom, plakett i eske, klokkelenke, finske og svenske nåler etc. for sin tjeneste i vinterkrigen 1939/40. Ett år senere meldte han seg til Waffen SS og kom med i Division "Nordland". Han falt i oktober 1941. Familien fikk tilsendt Juelleuchter samt frontkjempermerke i eske Post Mortem. - Selv om det nå er sjeldent så kommer det av og til litt frontkjempereffekter inn i forretningen direkte fra familiene.

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.