Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

EKEBERG HØSTMARKED 2008.

Da er Ekeberg høstmarked omsider over. Etter å ha stått i kø i 2 timer ble vi sluppet inn kl. 16. Vi fikk en meget fin plass rett den asfalterte veien. Det ble endel salg på fredag og det var flere samlere innom min stand og hentet allerede kjøpte varer fra forretningen. Da mørket la seg samlet vi oss rundt min varebil og tok frem god drikke. Da det ikke var lov å grille så ble det lite med mat og det ble ingen varm grill å varme seg rundt. Det var bra kaldt oppe på Ekeberg fredag kveld. Vi var 7 samlere som trosset kulden og varmet oss med flytende føde. Lørdag var det meldt knallsol men solen tittet ikke frem før kl. 15. Det ble endel salg denne dagen også. Jeg solgte endel billige saker for å rydde opp i varebeholdningen. Det jeg ikke fikk solgt av de billige samleobjektene, har jeg nå lagt for salg ut på QXL. Det var noen heldige som fikk kjøpt godbiter og jeg var så heldig å fikk kjøpt en samling med gamle belter til en meget gunstig pris. Ser man avbildet så er det øverste beltet til Germanske SS Norge grønne feltjakke. Under ser man ett belte fra NS Politi også et belte fra Rikshirden. Så et meget uvanlig norskprodusert belte med tysk beltespenne, samt 3 norske førkrigs belter. Ellers var det en samler som fikk kjøpt flere meget gode Kvinnehird diplomer + andre NS dokumenter og bøker for 3000,- En annen samler fikk kjøpt en norsk militær kasse med masse fine saker inni, fra ca. 1880 for en billig penge. En samler fikk kjøpt en strøken og urørt Panzer høylue for kr. 5000,-. En samler var innom og viste meg en modell 1934 båtlue han fikk kjøpt for 400,- og en annen samler viste meg et fallskjermjegermerke han fikk kjøpt for 3000,-. Utenom de beltene jeg fikk kjøpt meget gunstig så var det vel han som fikk kjøpt en enkeldekal KM hjelm med dekal ca. 90 % inntakt for 500,- - som gjorde det beste kjøpet !!! Da sees vi igjen på vårmarkedet første helgen i mai 2009.

Varenr.: 19
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.