Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

TRAGEDIEN OM DE TROFASTE. 2007.

TRAGEDIEN OM DE TROFASTE. 228 sider. Stive permer. Wilhem Tieke har skrevet den beste boken om III. (germ.) SS-Panserkorps. Han var selv soldat i dette korpset. Boken kom første gang på tysk i 1963 og da ble boken også oversatt til norsk av en norsk frontkjemper som hadde vært med i dette korpset. Geir Brenden og meg med hjelp av Torgeir Lindtvedt Dalen har bearbeidet teksten og vi har så langt det har latt seg gjøre beholdt den originale teksten. Grunnen til at vi har valgt å utgi denne boken, er at vi mener dette er den mest informative boken som hittil er skrevet om det III. (germ.) SS-Panserkorps. Vi ønsker også at leseren skal få ett innblikk i det helvete de frivillige i waffen SS opplevde. Konstante angrep, artilleribombardement, nærkamper mm. Mye av bildene som er brukt i boken stammer fra den tyske utgaven av Tiekes bok men vi har lagt til mange knallfine bilder av norske frontkjempere. Bilder som aldri har vært publisert tidligere og jeg har lagt ut noen bilder her for å vise mangfoldet av de fotografiene vi har brukt i boken. Boken er utgitt med stive permer og med kvalitets papir.
- Boken er trykket i ett begrenset opplag på 300 stk.
 
Varenr.: 08
Vekt: 0.743 kg
Høyde: 0.245 cm
Bredde: 0.175 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.