Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

Norske krigsfrivillige på tysk side. Nr. 2. STOFFEFFEKTER. 2009.

Norske krigsfrivillige på tysk side. Nr. 2. STOFFEFFEKTER. Tønsberg 2009. 100 sider. Med STIVE permer med flat rygg og med glatte blanke sider. Boken tar for seg alle kjente norsk-og tyskproduserte stoffeffekter båret på SS uniformen. Boken inneholder flere hundre bilder hvorav samtlige SS stoffeffekter brukt av nordmenn er avbildet. Samtlige stoffeffekter avbildet har tilhørt norske frontkjempere. Boken inneholder en mengde originale fotos fra Geir Brendens arkiv, som aldri har vært publisert tidligere. I boken følger det en kort beskrivelse og gjennomgang av alle avdelinger nordmenn kjempet i og hvilke stoffeffekter de brukte. Dette er en unik bok vi håper samlere, historikere og andre interesserte har gleden av.

 

- Boken er trykket i ett begrenset opplag på 500 stk.

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.407 kg
Høyde: 0.250 cm
Bredde: 0.180 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.