Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

Norske krigsfrivillige på tysk side. Nr. 1. UTMERKELSER. 2006.

Norske krigsfrivillige på tysk side Nr. 1. UTMERKELSER. Hamar 2006. 92 sider. Med halvstive permer med flat rygg og med glatte blanke sider. Boken tar for seg alle de forskjellige tyske og norske utmerkelser som ble utdelt til norsk SS soldater og båret på SS uniformen. Det er også avbildet over 20 tyske tildelingsbevis gitt til norske SS soldater. Det er avbildet fotografier hvor SS soldatene har på seg de respektive utmerkelsene. Det er også avbildet norske NS merker og nåler og norske ferdighetsmerker.

Boken er i strøken stand.

 

- Hele opplaget på 1000 eksemplarer er UTSOLGT !!!

 

Varenr.: 12
Vekt: 0.189 kg
Høyde: 0.240 cm
Bredde: 0.170 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.