Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

Knut Erik Strøm. Nasjonal Samlings uniformer 1940-1945. (2024).

Knut Erik Strøm. Nasjonal Samlings uniformer 1940-1945.

173 sider hvorav de siste 12 sidene er på engelsk. Trykket av Norsk Våpenhistorisk Selskap som ÅRBOK for 2023 men ferdig trykket og utgitt nå i 2024. Det er også mange andre gode artikler i årboken men bakerst: NS uniformer, hodeplagg og noen merker.

Her er det tekst og fargebilder av ALLE NS uniformer med hodeplagg og noen merker. Også fra Germanske SS Norge.

Denne boken er noe alle NS samlere har etterspurt !!!

Det har aldri kommet ut en bok som denne og den vil hjelpe ALLE som samler på Nasjonal Samings forskjellige uniformer, samt Germanske SS Norge uniformer og løse effekter.

 

Opplaget er lavt, men siden jeg har hjulpet forfatteren med boken, så fikk jeg på KONGSBERGS VÅPENHISTORISKE SELSKAP sin salgsmesse søndag den 7. april, kjøpt de få bøkene de hadde til overs !!!

 

Varenr.: 05
Vekt: 1.368 kg
Høyde: 0.245 cm
Bredde: 0.175 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.