Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

HUGH PAGE TAYLOR. FØRERGARDEN. (2021).

HUGH PAGE TAYLOR. FØRERGARDEN. En MURSTEIN av en bok på 540 sider. (Se siste bildet). Stive permer. Størrelse 29 x 23 cm.

Min gode venn Hugh Page Taylor har brukt over 10 år på å samle informasjon og opplysninger om Førergarden. Han har fått mye hjelp fra Forsvarsmuseet og Riksarkivet. Men han har også fått mye hjelp fra norske NS samlere. Det er noen ivrige samlere av Førergarden her i landet, som har hjulpet Hugh med bilder av uniformer, hodeplagg, merker, tjenestebøker etc.

Ellers har Hugh gått i dybden på den norske krigshistoren før og etter 9. april 1940. Boken tar for seg okkupasjonen av Norge, oppbygging av Førergarden og ellers det som trenges å vite om Førergarden.

 

Varenr.: 15
Vekt: 2.304 kg
Høyde: 0.290 cm
Bredde: 0.230 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.