Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

FØRERGARDEN. Reglement for den indre tjeneste.

FØRERGARDEN. Reglement for den indre tjeneste. Heftet er trykket i Oslo i 1938. 72 sider med litt stivere permer. På side 4 forord av General Laake og General Otto Ruge.

På første side og på side tre stemplet med FØRERGARDEN blekkstempel.

Høyde: 16,5 cm.

Bredde: 11,5 cm.

Heftet er i strøken stand.

 

- Førergarden overtok en del norsk materiell som de stemplet og brukte. Se de siste to bilder av en modell 1934 norsk bukse som ble overtatt og brukt av FØRERGARDEN 1 KOMPANI.

 

 

- Stammer fra en kjent Milorg kar og heftet ble tatt i maidagene 1945 på Førergardens kasserne i Oslo. Kjøpt av familien.

 

Varenr.: 98
Vekt: 0.640 kg
Høyde: 0.165 cm
Bredde: 0.115 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1300.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.