Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING/SS brev og dokumenter.

MINISTER BREV. Fra Minister Lippestad til Lagfører Albert Hovde. (12. september 1944).

MINISTER BREV. Fra Minister Lippestad til Lagfører Albert Hovde. I A4 format. Maskinskrevet brev på Sosialdepartementet MINISTER sitt offisielle brevark.

Innehold: Skrevet til disponent Albert Hovde på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Deres brev av 9 ds. har jeg mottatt og bemerket og jeg ber Dem motta min beste takk for deres vennlighet.

 

Signert Lippestad med sort blekk. 

Brevet er svakt brettet på midten ellers i nydelig stand uten rifter.

 

Johan Lippestad – Store norske leksikon (snl.no)

 

 

Johan Andreas Lippestad – Wikipedia

 

 

Albert Hovde var Lagfører på Nøtterøy gjennom mesteparten av krigen. Han drev også Hovdes Automobilforretning på Ørsnes på Nøtterøy, som bl.a. reparerte og vedlikeholdt biler som var i tysk tjeneste. Selv har jeg ett brev hvor Hovdes Auto reparerer bilen til SS-Storm Vestfold, som hadde kontorer i Tønsberg. 

Se siste bilde av Hoveds Automobilforretning tatt i 1938.

 

Varenr.: 12
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.300 cm
Bredde: 0.210 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.