Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING/SS brev og dokumenter.

NS BREV. Fra Kretsfører Lippestad - senere Minister. (18/1.41).

NS BREV. Fra Kretsfører Lippestad. I A4 format. Maskinskrevet brev fra Nasjonal Samling. Askim Krets. Fra kretsfører Lippestad til lagføreren.

Innehold: Lippestad innkaller styret til å møtes snarest, for å gjennomgå de nye instrukser for opptagelse i partiet, kontingentinnbetaling etc. Og at medlemsmøter må snarest avholdes og at tillittsmenn i de forskjellige roder oppnevnes. At de fleste medlemmer i Askim abonnerer på "Fritt Folk".

 

Signerte nede med sort blekk. 

Brevet har ett par rifter på høyre midtre kant ellers i pen stand.

 

Johan Lippestad – Store norske leksikon (snl.no)

 

 

Johan Andreas Lippestad – Wikipedia

 

Varenr.: 15
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.280 cm
Bredde: 0.220 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.