Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING/SS brev og dokumenter.

BREV MED KONVOLUTT. Fra LEDEREN AV SIKKERHETSPOLITIET Oliver Møystad til BONDE Gunnar Vangen. (26. mars 1942).

BREV MED KONVOLUTT. Fra LEDEREN AV SIKKERHETSPOLITIET Oliver Møystad til BONDE Gunnar Vangen. I A4 format. 

Brevet er sendt fra POLITIDEPARTEMENTET. LEDEREN FOR SIKKERHETSPOLITIET. Til bonde Gunnar Vangen på Vangsmo ved Vormsund.

Innehold: Bonde Gunnar Vangen har sendt inn oversikt over opparbeidelse av bruket og alvingen. Avlingen har vært dårlig og Møystad ber Vangen om å søke forholdene bedret. Hvis ikke, så kan ikke bonden regne med å oppnå så stort pantelån at eiendommen kan løses ut. - Så dette er en trussel fra Sikkerhetspolitiet og Oliver Møystad.

Signert med blå blekk Oliver Møystad også fra en annen i Politidepartementet.

Brevet er i nydelig stand uten rifter.

Konvolutten er stemplet POLITIDEPARTEMENTET og datert 22.4.42.

Mangler flappen bak ellers i meget pen stand.

 

 

Oliver Møystad – Wikipedia

 

Varenr.: 19
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.