Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / KRIGSKORSORDENEN. (Tidligere Tapper og Tro kors).

KRIGSKORSORDENEN. Kommandørkors.

KRIGSKORSORDENEN. Kommandørkors. I bronse. Dette er den utgaven vi tidligere har kalt "Ridderkorset". Da det nylig har dukket opp dokumenter på Riksarkivet så vet vi nå at denne utmerkelsen fikk navnet Krigskorsets kommandørkors.

Foran med årstall 1941.

Bak med teksten TAPPER OG TRO.

 

Den er identisk med Krigskorset av 2. klasse men ringen på toppen sitter motsatt vei. Det er påloddet en lang hempe hvor båndet går i gjennom.

Dette er den høyeste graden.

For å henge i halsen slik som det tyske Ridderkorset.

 

 

- Da jeg selv mangler denne utgaven har jeg fått låne bilder av kommandørkorsene til John Zeller og Ailsby.

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.