Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

"INDUSTRIENS LUFTVERN" ARMBIND. Høy leder. (Blå Bomull).

"INDUSTRIENS LUFTVERN" ARMBIND. Armbindet er produsert i blå bomull med hvit logo. Dette armbindet er brukt av ett høyere befal/leder da det har en hvit stripe på midten samt 2 grads-skjold over logoen. Stemplet med 2 riksvåpen stempler med ett navnet POLITIKAMMER (litt utydelig). Brettet inn og maskinpåsydd rundt på kantene.

Lengde på armbindet 48 cm.

Armbindet i meget pen stand. 

 

- INDUSTRIENS LUFTVERN armbind finnes i flere farger, som tilkjennegjorde personens tjeneste. Gradene ble markert med hvite striper rundt samt skjold over logoen.

 

Det sivile luftvern | oVe (bergenbyarkiv.no)

 

Historia til Sivilforsvaret | Sivilforsvaret

 

Varenr.: 59
Vekt: 0.140 kg
Høyde: 0.100 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.480 cm
Pris: Kr 400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.