Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

KVINNELIG AT KOMPLETT SERSJANT UNIFORM.

KVINNELIG AT KOMPLETT UNIFORM. Bestående av jakke med brosje + skjørt + båtlue. Alle delene i samme brun uniformsstoff. Jakken har armmerke for sersjant påsydd. Det følger også med halsbrosje med samme grad. Med original påsydde 4 store knapper i fronten og 2 små knapper ved lommene. Innvendig med grå slikefòr også i armene og med en innerlomme. Jakken er i størrelse 48 og i strøken stand. Skjørtet i samme stoff og stand som jakken. Med hemper på siden for å kneppe igjen. I størrelse 48. Båtluen er i samme stoff og stand som resten av uniformen. Med kokarde i silke og KAT knapp i fronten og innvendig med grå slikefòr. Stemplet med størrelsen 56. 
 
 
- EN MEGET SJELDEN KAT UNIFORM !!!
 
 
Varenr.: 88
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 25000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.