Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT SVEIRFØRER KRAVESPEIL OG SKULDERKLAFFER.

AT SVEITFØRER KRAVESPEIL OG SKULDERKLAFFER. Kravespeilene har grønn fiskebensmønstret bomullsstoff. Påsydd krans med tre stjerner på hvert speil. Innvendig med sink plater. Skulderklaffene har samme grønn fiskebensmønstret bomullsstoff. Oppå med heldekkende blank sølv med 2 gullstjerner pånaglet. Graden er Sveitfører. Det er en AT knapp pånaglet begge skulderklaffene. Innvendig med en oppstivet sink-plate.

Dette settet er i meget pen stand.

 

- Sveitfører - Kaptein.

 

Varenr.: 96
Vekt: 0.980 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.