Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT MENIG KEPI. (Sjelden stor størrelse).

ARBEIDSTJENESTEN MENIG KEPI. I brun uniformsstoff. I fronten kokarde i bomull og under med blånert menig AT knapp påsydd. Innvendig med lysebrun svettebånd og med grønn silkefòr. Kepien er i stor størrelse og stemplet med størrelsen 60. (Jeg har aldri sett en AT kepi i denne store størrelsen).

AT kepien er brukt men i meget pen stand uten rifter eller møllhull.

 

Varenr.: 84
Vekt: 0.144 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2700.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.