Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT FRAKK. (Opprinnelig Lagfører).

AT FRAKK. I brun uniformsstoff. Med påsydde sorte knapper foran, ved skuldrene og bak på stamme-hempen. Oppå skuldrene mangler knappene og skulderklaffene er fjernet. Man ser tydelig det har blitt klippet av skulderklaffer for Lagfører. I halsen er det kroker i metall. Innvendig med grå slikefòr i armene. På stoffet bak i ryggen er det stemplet A.T. På innerlommene stemplet med størrelsen 52 Reg. De små knappene bak i folden mangler.

Frakken er i størrelse 52 og i meget pen stand. 

 

Varenr.: 77
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.