Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT ARBEIDS JAKKE.

AT ARBEIDS JAKKE. Battlejakke modell. Sydd i grønnlig fiskebensmønstret stoff. Foran med 2 brystlommer med blanke knapper med AT logo og 3 knapper i fronten. Også knapper nede ved armslagene og på siden av jakken ved beltet. Alle knappene merket med AT logo. Innvendig meget godt stemplet 46 Reg. + A.T. + B.K.F.

Jakken er i størrelse 46 og i strøken stand.

 

Varenr.: 81
Vekt: 0.622 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.