Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer, hjelmer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. (M/39 svensk).

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. Bestående av jakke med armbind + bukse + båtlue.

Uniformsjakke: I grå vadmel uniformstoff. Med 4 store løveknapper i fronten som er stemplet bak SPORRONG. 4 lommer med små knapper og små knapper på skuldrene. På den ene armen originalt maskinpåsydd NORGE. På den andre armen original maskinpåsydd FLAGG. Med armbind merket POLITI. Innvendig med grå bomullsfòr. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM og størrelsen 50. Også nummer stempling og andre påføringer for hånd.

Uniformsjakken er i meget pen stand.

Bukse: I samme stoff som jakken. Komplett med alle sink knappene. Innvendig med grålig bomullsfòr. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM + størrelse 52 + I.R.6. Buksen er i meget pen stand.

Båtlue: I fronten norsk løveknapp + norsk kokarde i malt metall. Innvendig med blå fòr og håndskrevet med sort soldatnummer. Stor størrelse ca. 59.

Båtluen er i meget pen stand 

- Denne komplette uniformen stammer fra samlingen til Leif E.T.

 

 

Varenr.: 07
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.