Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer, hjelmer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. (M/39 svensk).

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. Bestående av jakke med armbind + bukse + frakk + båtlue + hjelm.      

Uniformsjakke: I grå vadmel uniformstoff. Med 1 stjerne påsydd kraven for Fenrik. 4 store løveknapper produsert hos SPORRONG. 4 lommer med små knapper og små knapper på skuldrene. På den ene armen håndpåsydd NORGE. På den andre armen håndpåsydd FLAGG. Med armbind POLITI. Innvendig med grå bomullsfòr. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM og størrelsen 50. Også med flere påtegninger og stemplinger.

Jakken er i meget pen stand.

Frakk: Med 3 stjerner på skulderklaffene for Kaptein. Med original maskinpåsydd NORGE + FLAGG armmerker. Innvendig stemplet krone med NORSK STATSEIENDOM + 53.

Frakken er i meget pen stand.

Bukse: I samme stoff som jakken. Helt nede ved bena lærreimer for å stramme og med forsterket stoff. Komplett med alle knapper. Innvendig med grålig bomullsfòr. Stemplet med årstall 1941 og størrelse. Buksen er i strøken stand.

Båtlue: I fronten norsk løveknapp + norsk kokarde påsydd. Innvendig med stoff svettekant som er stemplet. Størrelse ca. 56. Båtluen er i meget pen stand.

Hjelm. Dette er en svensk modell 1926 hjelm som Polititroppene fikk utlevert. Med en mørk grov glatt maling. Komplett med lær innmat og med lær hakereim. Hjelmen er i nydelig stand og lite brukt.

 

- Denne komplette uniformen stammer fra samlingen til Leif E.T.

 

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.