Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer, hjelmer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. (M/39 svensk). Tilhørt Leif E.T.

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. Bestående av jakke  + bukse + båtlue + hjelm.      

Uniformsjakke: I grå vadmel uniformstoff. Med 4 store løveknapper i fronten. 4 lommer med små knapper og små knapper på skuldrene. På den ene armen håndpåsydd NORGE og under Korporal vinkel. På den andre armen håndpåsydd FLAGG og under Korporal vinkel. Innvendig med grå bomullsfòr og skrevet navnet på eieren i grønt. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM (litt utydelig) og størrelsen 50.

Jakken er i meget pen stand.

Bukse: I samme stoff som jakken. Komplett med alle sink knappene. Innvendig med grålig bomullsfòr. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM + størrelse 52 + I.R.6. Buksen er i strøken stand.

Båtlue: I fronten norsk løveknapp + norsk kokarde påsydd. Innvendig med blå fòr og håndskrevet med sort soldatnummer og størrelsen med romertall. Størrelse ca. 58. Båtluen er i pen stand.

Hjelm:  Hjelmen har matt mørk maling. Komplett med lær innmat og lær hakereim. Bak i nakken stemplet med kongekrone + L.I. 69.

På den ene siden malt stor N.

Hjelmen er i nydelig stand og er lite brukt.

 

 

- Denne komplette uniformen har vært brukt av Leif E.T. på slutten av 1940-tallet.

 

Varenr.: 06
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.