Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Uniformer, hjelmer etc. etter Kaptein LEIF E.T.

POLITITROPPENE FRAKK. (M/10 svensk frakk).

POLITITROPPENE FRAKK. I grå vadmel uniformstoff. I fronten 10 norske løveknapper og bak på strammehempen 2 løveknapper. 2 knapper på skuldrene og nede ved armene en liten løveknapp. Med nedsydde skulderklaffer som har hylser tredd. Med lommer nede med lomme-flapper. På den ene armen original maskinpåsydd NORGE. Flagget mangler. Nede bak 3 små knapper for å kneppe igjen folden. Innvendig med grå uniformstoff og med en innerlomme/stikklomme. I ryggen stemplet med størrelsen 56 + HÆREN. Stemplet i armfòret 1 B og med maskinpåsydd etikett stemplet bl.a. ART.8. 1910. Med eieretikett innsydd med initialer og soldatnummer HAO. 13520.

Frakken er i stor størrelse og i meget pen stand.

 

- Denne frakken stammer fra samlingen til Leif E.T.

 

Varenr.: 09
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.